WrApply Premium Carwrapping

WrApply Premium Carwrapping is een onderdeel van MultApply

Laat uw auto of voertuig professioneel wrappen door WrApply!

Want bij ons draait het vooral om kwaliteit, service, betrouwbaarheid en perfectie. Niet 'goed is goed.' Maar, beter is beter! We streven altijd naar een perfecte wrap.

Dankzij tientallen jaren van ervaring weten wij hoe een goede carwrap er uit hoort te zien. 'Alsof het gespoten is' horen we dan ook regelmatig voorbij komen... Dat is natuurlijk een groot compliment.

Wij werken ook uitsluitend met de allerbeste wrapfolies van de beste merken. En we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. En vooral ook, tevreden blijven!

De wrap blijft gegarandeerd jarenlang mooi. En als u na die jaren de folie weer verwijderd, of laat verwijderen, dan komt uw auto er weer zo goed als nieuw onder vandaan! Geen steenslag, krasjes of verkleuring in de lak.
Dus de kosten van de wrap destijds, verdient u in principe op deze manier voor een groot gedeelte weer terug!

      Offerte aanvragen

      Bekijk meer foto's van wraps in ons portfolio


 Carwrap Workshop

MultApply geeft ook (bijna) maandelijks workshops in carwrappen. In 2 achtereenvolgende dagen leer je dan de basisregels en krijg je gegarandeerd voldoende kennis voor het wrappen van voertuigen.

En na die 2 dagen blijven we dit ondersteunen. Heb je na de carwrap workshop vragen of een probleem, dan kan je altijd (kosteloos) bij ons terecht. Bel, app, mail dan gerust en we doen wat mogelijk is om een en ander duidelijk te krijgen en/of op te lossen.

Het wrappen krijgt een betere naam als er goed gewrapt wordt. Dat is hier dan ook de drijfveer.

De workshops vinden plaats op onze locatie in Eindhoven.

Voor aanmelden en/of meer informatie;  info@multapply.nl

 

Dan hebben we nog  De wrApplyer

Wij van MultApply en WrApply zijn ervaren signmonteurs en carwrappers. En die wrApplyer is niet meer weg te denken uit onze eigen gereedschapsbuidel.

Het bleek een erg handig stukje gereedschap en, we gebruiken het erg vaak!

Zo is het ideaal voor het optillen van rubbers e.d. Dankzij het kleine bolletje aan het einde, is het vrijwel onmogelijk om het rubber van het voertuig te beschadigen.

Of we gebruiken het op plaatsen waar we met ander gereedschap niet goed bij kunnen, om folie ook daar zorgeloos vast te krijgen. In verschillende hoekjes. Achter scharnieren, of om de randen van het voorscherm, waar je misschien niet goed bij kan als de deur open staat etc...  Ander gereedschap is vaak te spits of toch wat scherp en kan hierdoor op die lastige plekjes de folie misschien beschadigen.

De gladde ijzeren bolletjes aan de uiteinden van de wrApplyer zijn beide verschillend. En zo perfect voor verschillende situaties, met nauwelijks kans op beschadigingen.

De wrApplyer is een perfecte aanvulling en een verrijking tussen ons sign-gereedschap. Probeer het zelf maar eens. Hij is voor € 5,00 p.st. te bestellen door een mailtje te sturen naar info@multapply.nl

Voor meer informatie over de wrApplyer kijk je in het album WrApplyer op onze Facebookpagina. fb.me/MultApply

 

Kennis

Gecombineerde kennis

Vakwerk

Altijd topkwaliteit!

Service

En betrouwbaarheid!

Vraag een offerte aan!

Wij behandelen al uw aanvragen

3M Avery